Trots | Gezond eten magazine en 1000 volgers Instagram

Wie had dat ooit gedacht? Dat ik gevraagd zou worden om in een tijdschrift te staan, hoe gaaf! Dat gebeurde dus begin juni. Gelukkig zag ik het optijd want de mail stond in mijn spam inbox en stond op het punt de mailtjes te verwijderen… herkenbaar he? Tot ik tijdens het screenen ineens ‘Gezond eten magazine contact formulier’ zag staan. Huh wat?! Gelijk terug gemaild en ze vroegen me of ik blogger van de maand juli wou worden. Of ik binnen een paar dagen een foto op wou sturen en of ik voor eind juni een recept of ander artikel wou opsturen. De foto zou in het tijdschrift komen met een stukje tekst en het recept zou op de website komen en gedeeld worden via Facebook.
Ik wist niet wat ik las, hoe gaaf!!
Paar weken daarvoor was ik een beetje zoekende, wat wil ik? Welke recepten wil ik gaan uitwerken voor jullie? Maar na dit mailtje kwam alle inspiratie ineens naar boven. Ik houd nu een notitie bij in mijn telefoon met allemaal gerechten of blogs die ik wil gaan uitwerken en delen. Het lijstje groeit enorm en kies er wekelijks 3 uit. Mijn doel is nu ook om 3 keer per week een blog online te plaatsen.

Vrijdag 23 juni kwam ik thuis en lag het magazine Gezond Eten op de deurmat. Super spannend want ik was zo benieuwd wat er precies in stond! De tekst, de foto alles was top! Heel erg blij mee. 4 dagen later was ik jarig en de visitie die het magazine zagen die waren TROTS. Ik ook trouwens, op mezelf :)!

Nog geen 2 weken later werd ik wakker en zag ik op Instagram dat ik 1.000 volgers had. Dat vond ik ook tof! Ik plaats (bijna) elke ochtend een foto, soms in de avond nog 1 en krijg regelmatig reacties van mijn volgers. Ik haal er energie uit, deel mijn recepten via Instagram.

Het leuke van alles is, ik wordt er zo vrolijk van! Mijn vriend nam me gelijk mee uit eten toen ik te horen kreeg dat ik blogger van de maand zou worden, zo lief!

Lees jij regelmatig mijn blog? Volg me dan via Instagram, zodat je geen blog mist!

PS Heb jij tips of leuke ideeën voor mijn blog? Laat het me vooral weten! D.m.v. contactformulier of via een reactie onder deze blog. 

Hierzonder het stukje uit het Gezond eten magazine:

GezondEtenMagazine (1)

Advertentie

2 Reacties op “Trots | Gezond eten magazine en 1000 volgers Instagram”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: