Over Eefjesfinest


He jij! Welkom op mijn blog, Eefjesfinest, leuk dat je een kijkje komt nemen!
Nu ben jij benieuwd, wie zit er achter Eefjesfinest? Ik ben Eefje, 26 jaar en woon samen met mijn vriend in het oosten van Nederland.

Koken en hardlopen zijn al jaren mijn grootste passie, ondertussen ontdekte ik Instagram en deelde graag mijn gerechten en sport momenten met andere. Hier kreeg ik enorm veel energie van.
Iets daarna heb ik het Zandloperboek gekocht, toen ging de knop echt om gegaan. Gezonde baksels, veel sporten, inschrijven bij een sportschool. Jup, een gezond fit trutje, zoals sommige het noemen.
Ongeveer 2 jaar geleden ontstond Eefjesfinest op Facebook, Instagram maar ook mijn eigen blog. Op mijn blog deel ik mijn (meestal) gezonde recepten, hardloop tips en workouts daarnaast ben ik gek op zoete baksels dus die zijn ook zeker te vinden op mijn blog!
Door mijn blog en Social Media kanalen wil ik laten zien dat gezond leven niet saai hoeft te zijn. Uiteten, avondjes uit, drankjes drinken horen er ook gewoon bij, maar wel met mate.
Groot voordeel is dat je je veel fitter gaat voelen door bijvoorbeeld 2 a 3 keer per week te sporten, eigen gemaakte snacks eet in plaats van een ontbijtkoek vol suiker en noem maar op. Fit voelen wilt toch iedereen?


Voel je thuis en kijk rustig rond, wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Volg me dan op Instagram. Heb je vragen? Stel ze gerust, vind ik alleen maar leuk.

Eefje van der Waal, Foodblog, Gezond eten, Gezonde recepten, Recepten, Taart recepten, Cheesecake, Red Velvet, Pizza, Ontbijt, Havermout, Healty, Gezond, Hardlopen, sporten, recepten, taart, gebak, ontbijt recepten, avocado, couscous, verbouwing, eetdagboek, sportdagboek, zoete aardappel, diner recepten, lunch recepten, gezonde snack, bananenbrood, pindakaasballetjes, eiwit recepten, gezonde pannenkoeken, quinoa, omelet, notenreep, zadenreep, cheesecake nutella, cheesecake frambozen witte chocolade, soep, kidneybonenburger, smoothies, gezonde smoothies 
Eefje van der Waal, Foodblog, Gezond eten, Gezonde recepten, Recepten, Taart recepten, Cheesecake, Red Velvet, Pizza, Ontbijt, Havermout, Healty, Gezond, Hardlopen, sporten, recepten, taart, gebak, ontbijt recepten, avocado, couscous, verbouwing, eetdagboek, sportdagboek, zoete aardappel, diner recepten, lunch recepten, gezonde snack, bananenbrood, pindakaasballetjes, eiwit recepten, gezonde pannenkoeken, quinoa, omelet, notenreep, zadenreep, cheesecake nutella, cheesecake frambozen witte chocolade, soep, kidneybonenburger, smoothies, gezonde smoothies
Advertenties

4 gedachten over “Over Eefjesfinest

    1. Hi Christeen, Nice to hear from you! Hopefully you can read it in dutch, maybe Kees can translate some recipes for you. Blog is now for 2,5 weeks online so just a start!! Keep in touch. -X- Eefje

      Like

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s