Over Eefjesfinest


He jij!
Welkom op mijn blog, Eefjesfinest, leuk dat je een kijkje komt nemen!
Nu ben jij benieuwd, wie zit er achter Eefjesfinest? Ik ben Eefje, 31 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 katten ( Simba & Nala) in het oosten van Nederland.

Koken en bakken zijn al jaren mijn grootste passie, ondertussen ontdekte ik Instagram en deelde graag mijn gerechten en sport momenten met andere. Hier kreeg ik enorm veel energie van.
Iets daarna heb ik het Zandloperboek gekocht, toen ging de knop echt om gegaan. Gezonde baksels, veel sporten, inschrijven diverse hardloop wedstrijden.
Ongeveer 6/7 jaar geleden ontstond Eefjesfinest op Facebook, Instagram maar ook mijn eigen blog. Mijn blog is ooit begonnen toen ik net begonnen was met gezond eten en bakken. Mijn doel was om mensen te inspireren dat gezond eten ook makkelijk en lekker is. Ondertussen begon ik ook het bakken leuk te vinden en kreeg ik ook regelmatig te horen hoe mooi en lekker de baksels waren. In september 2017 deed ik mee met Heel Arnhem Bakt en won ik de wedstrijd met mijn Red Velvet Oreo Dripcake. Dit was gaaf en kreeg van mijn vriend een echte keukenmachine om nog meer te bakken. Op mijn blog vind je nu dus een mix van gezond en ongezonde recepten die voor de meeste mensen goed te maken zijn en niet te ingewikkeld. 

Door mijn blog en Social Media kanalen wil ik laten zien dat gezond leven niet saai hoeft te zijn. Uiteten, avondjes uit, drankjes drinken horen er ook gewoon bij, maar wel met mate. Daarnaast wil ik ook graag mijn taart creaties met jullie delen want hier heb ik ook zeker een passie voor. En op z’n tijd lust iedereen wel een stuk taart toch?

Voel je thuis en kijk rustig rond, wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Volg me dan op Instagram. Heb je vragen? Stel ze gerust, vind ik alleen maar leuk.  eEfje van der Waal, Foodblog, Gezond eten, Gezonde recepten, Recepten, Taart recepten, Cheesecake, Red Velvet, Pizza, Ontbijt, Havermout, Healty, Gezond, Hardlopen, sporten, recepten, taart, gebak, ontbijt recepten, avocado, couscous, verbouwing, eetdagboek, sportdagboek, zoete aardappel, diner recepten, lunch recepten, gezonde snack, bananenbrood, pindakaasballetjes, eiwit recepten, gezonde pannenkoeken, quinoa, omelet, notenreep, zadenreep, cheesecake nutella, cheesecake frambozen witte chocolade, soep, kidneybonenburger, smoothies, gezonde smoothies

Advertentie

4 Reacties op “Over Eefjesfinest”

    1. Hi Christeen, Nice to hear from you! Hopefully you can read it in dutch, maybe Kees can translate some recipes for you. Blog is now for 2,5 weeks online so just a start!! Keep in touch. -X- Eefje

      Like

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: