Mijn favo ontbijtjes van dit moment!

Juli, een zomerse maand. Ik pas daar ook graag mijn ontbijtjes op aan. In de zomer let ik sowieso iets meer op wat ik eet. Als ik ga werken start ik met een wat lichtere maaltijd. Op zaterdag sport ik in de ochtend dan ontbijt ik vaak wat steviger.
Je merkt dat je in de zomer wel anders eet. In de winter ben ik bijvoorbeeld gek op warme havermout met appel en kaneel, echter in deze maanden eet ik dat (bijna) niet.
Ohja, en ik krijg wel eens de vraag of ik echt zoveel tijd neem om in de ochtend mijn ontbijtje klaar te maken. Ja, dat doe ik met heel veel plezier! Ok, soms eet ik snel een bakje kwark maar voor dat ik werken ga bak ik ook zomaar een paar pannenkoekjes. Heerlijk juist!

Hieronder zie je mijn favo ontbijtjes van de zomer!


Ik trap de ontbijtjes af met eiwitrijke pannenkoeken. Ik voeg hier extra eiwit poeder aan toe met de smaak cookie&cream en dan zijn ze extra lekker! Deze pannenkoekjes eet ik meestal voor mijn boks sessie op zaterdag.

https://www.instagram.com/p/BUoMoiyBERO/?taken-by=eefjesfinest

2 gebakken eieren met wat cherry tomaten en 1 boterham. 
Tja, easy maar zo lekker! Beetje zout en peper erop en klaar.

Overnight oats vind ik heerlijk,  helemaal als ik in de ochtend snel de deur uit moet.

Een bak kwark met wat kaneel en een appeltje of vers fruit uit de tuin. Klinkt misschien wat simpel maar ik let de laatste tijd iets meer op dat ik voldoende eiwitten binnen krijg en dat ik mijn koolhydraten beperk in de ochtend. Vroeger deed ik er graag zelfgemaakte granola doorheen, een extra banaan, wat zaden. Dit kan nog steeds als je een actieve dag hebt maar ik werk 5 dagen op kantoor, dan kan ik de granola beter laten staan!

Een smoothie is ook niet te missen in dit lijstje in de zomer. Er zijn diverse smoothies die ik regelmatig maak. De herstel cacao smoothie staat er al wel even op maar is een smoothie die ik nog regelmatig maak.
Ook de verse muntthee smoothie is een favo!

img_4650

Wat zijn jouw favoriete ontbijtjes van dit moment?
Ben je geïnspireerd geraakt door mijn blog? Of heb je een recept gemaakt? Deel het dan via Facebook of Instagram!

 

Advertentie

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: