Overnight oats met cacao en banaan 

Overnight oats, ooit een keer gemaakt maar destijds maakte je mij er niet echt blij mee. Ik dacht, Let’s give it a try.. gister avond alvast een en ander in de koelkast gezet en vanmorgen Overnight oats gegeten. Het beviel me zo goed dat ik het graag met jullie wil delen! 

Dit keer weer een recept met banaan. Ik ben gewoon gek op banaan, bij deze wil ik vast aangeven dat dit recept super makkelijk aan te passen is met ander fruit. Zoals aardbeien of mango. 

Wat heb je nodig voor 1 Overnight oats? 

  • Leuk glas 
  • 40 gram havermout
  • 90 ml melk naar keuze
  • 1 tl kaneel 
  • 1 banaan 
  • 1 tl kokos 
  • 1 tl cacao poeder 

Zet een avond van te voren een glas klaar gevuld met melk, havermout en kaneel. Zet dit in de koelkast. 

Roer de volgende ochtend de havermout door. Ik ben toch gekker op warme havermout dus ik heb het heel kort in de magnetron gedaan zodat de kou eraf was. Hierop plakjes banaan gelegd, wat kokos eroverheen en cacao. 

Na dit ontbijt zat ik lang vol, stel je hebt een productieve dag of je wilt gaan sporten dan is dit zeker een goed ontbijt! 

Laat je me weten als je zelf de Overnight oats hebt gemaakt? En welke toppings jouw favoriet is?😊 

Advertentie

2 Reacties op “Overnight oats met cacao en banaan ”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: