4 toffe dripcakes, project mei & juni

Tijdens de corona periode heb ik thuis van alles uitgewerkt v.w.b. taarten maken, het begon eerst met een Excel bestand om te berekenen wat een taart zou kosten tot een recepten map waar alles uitgewerkt staat. Het bestand was nog niet af of ik had van 2 vriendinnen al een taart bestelling binnen. Spannend en leuk!

Je kunt kiezen welke soort cake je wenst, toppings, creme, wel of geen drip, toefjes en sprinkels erbij. Tof om te zien hoe 4 dripcakes zo verschillend zijn geworden, alle 4 even uniek.

De eerste 2 bestellingen waren voor vriendinnen waar het kindje van jarig was. De een wilde graag een jungle cake en de ander een echte prinsessentaart. Later in juni heb ik nog een ‘What will it bee’ cake gemaakt en nog een jungle cake!
Leuk om te zien om mensen een toffe taart mee te geven en de dag extra speciaal maakt. Daarnaast ook voor mijzelf leuk om te zien dat het steeds makkelijker en sneller gaat en raak ook zeker gemotiveerd door alle reacties die krijg! Scroll snel naar beneden om alle foto’s te zien.

Jungle cake, 4 cake lagen chocolate chips, vanille botercreme, Oreo stukjes ertussen, caramel drip, caramel popcorn, gemalen Oreo als ‘aarde’ en rozemarijn takjes. Hieronder de foto met de jungle diertjes erbij.
‘What will it bee’ cake, voor een babyshower waarvan het geslacht niet bekend wordt gemaakt. Vanille cake met witte chocolade botercreme, lemon curd als vulling en een gele drip. Afgemaakt met gele fondant bijtjes.
Vanille cake met witte chocolade botercreme en frambozenjam vulling. Afgemaakt met een roze drip en verschillende soorten spuit mondjes en verschillende kleuren roze. Een echte prinsessentaart.
Vanille cake met chocolade botercreme en gemalen Oreo. Afgemaakt met een witte creme, groene drip, wat toefjes boven op met gemalen Oreo om de jungle beestjes in te zetten en een rand Oreo onderaan.
Vanille cake met chocolade botercreme en gemalen Oreo.
The making of….. :-)

Advertentie

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: