Omelet met kastanje champignons

Nog geen idee wat je vanmiddag wilt lunchen en je hebt iets meer tijd dan normaal? Hierbij een heerlijke lunch recept: omelet met kastanje champignons en kipfilet met avocado. Makkelijk en gezonde lunch.

 Wat heb je nodig voor 2 personen:

  • 3 eieren
  • Scheutje melk
  • 100 gram kastanje champignon
  • Peper / sambal / pittige kruiden naar smaak
  • 4 boterhammen
  • 1 avocado
  • 4 plakjes kipfilet tuinkruiden
  • 1 punt paprika
  • Klein beetje boter /olie

Breek de eitjes in een kommetje en klop het. Voeg de melk en kruiden bij. Snijd de champignons in plakjes. Zet een koekenpan op middelhoog vuur en bak de champignons in een beetje olie. Schenk de eieren met melk erover en zet het vuur wat lager. Plaats een deksel op de koekenpan zodat het ei gaar wordt, ongeveer 5 a 8 minuten.
Snijd ondertussen de paprika en avocado in plakken. (optioneel) Smeer de boterhammen met boter. Leg op twee boterhammen de plakken kipfilet met daarboven de gesneden paprika en avocado. Maak op smaak met zout en peper.
Snijd de omelet door de helft en leg allebei de helften op een boterham. Je lunch is klaar, enjoy!

 

Advertentie

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: