Review: Simply Spices

Simply Spices

Even iets anders, mijn eerste review op mijn blog. Ik wil jullie graag bekend maken met de kruiden en specerijen van Simply Spices.

Herken je het? Je wilt iets gaan koken en je bent opzoek naar kruiden mixen om het gerecht net dat extra te geven. In de meeste saus / kruiden mixen zitten E –  nummers, ingrediënten die je zelf niet eens begrijpt (wat al genoeg zegt). Koken met de juiste kruiden mixen, zonder E – nummers en andere toevoegingen zou dus perfect zijn.
Begin februari ben ik naar de Gezondheidsbeurs gegaan in Utrecht en ontdekte daar Simply Spices. Precies waar ik naar opzoek was, kruiden en specerijen zonder gekke toevoegingen en E – nummers.

Wat en wie is Simply Spices?
Simply Spices is bedrijf wat vooral op internet online is. Zij verkopen allerlei kruiden en specerijen. Ze hebben bijvoorbeeld een ‘SIXPACK’, je kiest 6 favoriete kruiden  en/of specerijen, je betaalt een vast bedrag en binnen 2 dagen ligt het pakket op je deurmat. Want het pakket past precies door de brievenbus.

Maar wat maakt Simply spices nou bijzonder?
De specerijen en kruiden zijn 24 allergenen vrij, vrij van toegevoegde E-nummers, puur natuur en super veel smaak.

Op de Gezondheidsbeurs heb ik een SIXPACK gekocht: kaneel, Italian pasta love, Tony’s tex mex bandits, speculaas, groentesoep kruiden (vervanging voor groentebouillon tabletten uit de supermarkt), Italiaanse kruiden en paprikapoeder. Ja, 7 stuks, kreeg er namelijk één extra mee om uit te proberen. Thuis ben ik aan de slag gegaan met de kruiden. Zoals de bekende Mexicaanse tortilla wrap’s, ik ben er zelf dol op maar echt niet dol op ‘familie pakketten’ waar je alleen nog maar kip en groenten bij hoeft toe te voegen. Als je het etiket leest krijg ik het al benauwd. De Tony’s tex mex bandits is de perfecte vervanger voor de Mexicaanse kruiden mix voor de tortilla. Beetje pittig en goed gekruid, het smaakte heerlijk! Als je op het etiket van dit flesje kruiden kijkt zie je alleen ingrediënten die er in thuis horen, fijn idee als je dit door je eten mixed.

Nog een voorbeeld, kaneel. Kaneel uit de supermarkt zie je inderdaad geen gekke ingrediënten op staan maar wat maakt de kaneel van Simply Spices nou bijzonder? Als ik in de ochtend mijn havermout bakje klaar maak hoef ik maar een klein beetje kaneel toe te voegen om dezelfde krachtige smaak te krijgen als van de supermarkt. Je hebt dus minder nodig voor dezelfde krachtige smaak! Ik ben er blij mee.

Het is mij zo goed bevallen dat 2 weken geleden mijn tweede SIXPACK is binnen gekomen, met andere kruiden en specerijen. De groente soep kruiden heb ik wel extra besteld,  smaakt goed, voor bouillon of om je groenten in te koken.

En het leuke is, het wordt ook nog in een leuk doosje bezorgd dus als je na een lange dag werken dit doosje op je deurmat ziet wordt je gelijk vrolijk!

Ben je nieuwschrierig naar Simply Spices? Klik hier voor meer informatie en bestel eventueel een SIXPACK!
Laat je mij weten als je de kruiden hebt besteld en geprobeerd hebt? 

Simply Spices

 

 

Advertentie

7 Reacties op “Review: Simply Spices”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: