Yoghurt bar met chocolade granola en aardbei


Yoghurt bar, mengen met de smaken die jij lekker vind, even invriezen en je hebt een top tussendoortje! Ik heb gekozen om yoghurt bar aan te vullen met extra eiwitten, dit is echter optioneel! Omdat ik gemiddeld 3 tot 4 keer per dag sport vind ik het zelf fijn om tussendoortjes te eten met extra eiwitten. Daarnaast heb ik granola toegevoegd voor een extra bite, heb je dit niet in huis? Kies dan om bijvoorbeeld pitten/zaden zoals pompoenpitten, amandelschaafsel of gewoon havermout!

Naast dat het een gezond, verantwoord tussendoortje is, heb je het ook nog eens in 5 minuten klaar gemaakt, even invriezen en klaar!

Wat heb je nodig voor ongeveer 8 stukken? 

  • 5 el Griekse yoghurt
  • Een scheutje honing
  • 1 el Granola chocolade kokos
  • 6 aardbeien
  • 1 el blauwe bessen
  • 1 schep whey vanille (optioneel)

Leg een plaat klaar met daarop bakpapier. Doe de yoghurt in een kommetje, voeg de honing, granol en eiwitpoeder toe. Snijd de aardbeien in kleine stukjes en voeg samen met de bessen toe. Verdeel het mengsel over het bakpapier.
Zet de bakplaat voorzichtig in de vriezer. Als het hard is kan je het eruit halen, in stukken verdelen en genieten! Zelf heb ik het een nacht in de vriezer gedaan maar het moet binnen ongeveer 2 uur ook wel kunnen. Als je het langer in de vriezer bewaard dan zou ik het wel 5 minuten van te voren eruit halen want anders is de bar erg koud.

Laat je mij weten als je de yoghurt bar gemaakt hebt?
Op de hoogte blijven van mijn blog? Volg me via Instagram of Facebook

Advertentie

2 Reacties op “Yoghurt bar met chocolade granola en aardbei”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: