Wat staat er op jouw bucketlist?

Een bucketlist, sommige hebben er één, sommige niet maar iedereen heeft dromen. Ik, een bucketlist? Zegt me niet veel. Doe me ding, maar er zijn wel een aantal dingen die ik graag wil doen in mijn leven, maar echt een bucketlist op lange termijn heb ik niet.
Afgelopen jaar zijn er toch zeker twee dingen geweest die zeker op mijn bucketlist stonden. Da was een halve marathon lopen, CHECK! Maar er stond ook nog paragliden in Oostenrijk op.

Afgelopen weekend ben ik in Zuid Oostenrijk geweest, in Karinthie. Heerlijk een paar dagen aan de Millstättersee. Niet bekend met vakanties in Oostenrijk? Houd je van natuur, activiteiten, wandelen, fietsen dan is dit een mooi vakantieland om eens te bezoeken in de zomer.
Karinthië is een van de populairste gebieden in Oostenrijk. Ook staat het bekend als de zonnigste provincie. Vlakbij de grens van Italië, wel een stukje rijden dus.

Voordat we er heen gingen deelde ik thuis mijn wens. Dit heb ik dit jaar een keer eerder gedaan bij een vriendin. Ze vroeg me wat wil je dit jaar doen? Daar had ik snel een antwoord op. Ze zegt tegen me, dat is niet zo moeilijk? Naar Oostenrijk gaan en contact nemen. Zo gezegd zo gedaan afgelopen weekend. Ze had me echt wakker geschud.
Afgelopen week heb ik gelijk gebeld naar het bedrijf en kon zaterdag ochtend terecht. Aardige mensen, goede uitleg en vol vertrouwen gingen we de kabelbaan bij de Goldeckberg omhoog à 2100 meter.
Boven op de bult werd alles vast gemaakt, nog een keer uitleg over de start en het landen, voor we het wisten hingen we in de lucht. Wauw gaaf! 
De vlucht duurde ongeveer 25 minuten, waarvan 5 minuten zelf heb mogen vlogen en laatse stuk heeft hij wat stunts gedaan. 3 x kopje onder (360 graden over de kop). Ik vond het fantastisch, ik voelde me vrij en wat een prachtig uitzicht. Tijdens de vlucht is er ook met een selfie stick een video opgenomen,. Mooi dat dit kan, zo kan ik het altijd terug kijken.

Dit kan van mijn lijstje worden afgestreept, what’s next? Daar ga ik eens goed over nadenken.
Wat staat er op jouw bucketlist? Of wat staat er bij jou boven aan op de lijst wat je nog wilt doen? 

Advertentie

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: