Smoothie ananas, meloen en munt

ZOMER, where are you?? De zomer laat op zich wachten, daarom haal ik vast het zonnetje in huis met deze frisse ananas, meloen, munt smoothie. Smoothies zijn handig, meestal zit er in een smoothie 2 stukke fruit en/of zuivel, meestal nog een handje groenten. Je krijgt behoorlijk wat vitamine binnen door een glaasje te drinken. En voor de mensen die niet zo gek zijn op fruit of groenten is dit een makkelijke manier want het smaakt echt anders dan een los stuk fruit.

Wat heb je nodig voor 1 groot glas ananas, meloen en munt smoothie?

  • 130 gram ananas
  • 130 gram meloen, ik koos galiameloen maar een ander soort is ook lekker (is ongeveer 1/8e van een galiameloen)
  • 100 gram vanille Alpro Soya
  • 2 takjes munt
  • Klein glaasje water

Snijd de ananas en meloen in kleine stukjes en doe dit in de blender met een klein beetje water. Mix dit vast zodat de ananas helemaal fijn wordt. Voeg daarna de vanille Alpro Soya toe. Mix het, snijd ondertussen de munt in kleine stukjes en voeg dit ook toe. Kijk tussendoor of er nog stukjes zijn want de ananas is een hard fruit soort. Ik heb er zelf een klein glaasje water bij gedaan, kijk zelf of je dit lekker vind. Misschien vind je een extra lepel Vanille Alpro Soya wel lekker? Schenk de smoothie in een glas, takje munt erboven, rietje erin en je zomer smoothie is klaar!

Advertentie

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: