Appel met een twist


Fruit, een heerlijk tussendoortje maar ik kan me voorstellen dat je soms geen zin hebt in een gewone appel of een ander stuk fruit. Het is heel makkelijk een stuk fruit een twist te geven waardoor het veel lekkerder maar ook leuker is om te eten. Een losse appel eet ik niet graag maar deze combinatie is heerlijk. Ik smeer regelmatig ook wat pindakaas op een banaan, ook zeker de moeite waard. 

Wat heb je nodig voor 1 appel snack? 

 • 1 appel
 • 1 eetlepel pindakaas
 • Handje ongezouten noten met cranberry’s
 • 1 scheut honing
 • 1 tl kaneel

Snijd de appel in plakken (horizontaal), snijd de pitten uit het midden en leg ze op een bord. Smeer wat pindakaas over de appel. Strooi wat kaneel erover. Breek de nootjes een beetje met je handen of bv. met de onderkant van een glas. Strooi de nootjes erover en maak het af met een scheutje honing.

Makkelijker kan een snack niet zijn toch? En nu, genieten! Wat is jouw favorieten snack? Laat het weten via een reactie.

Advertentie

7 Reacties op “Appel met een twist”

   1. Ja, tot nu toe is valt het reuze mee qua moeite. Ik vind het leuk om te ervaren hoe het is! Maar voor altijd… Misschien ooit, maar nu nog niet ;).

    Like

   2. Mooi. Klinkt als een mooie uitdaging, ik denk als je eenmaal routine hebt het wel lukt. Ik kan me er nog niet toe zetten haha, wie weet ooit ook een keer een challenge. Succes!

    Like

   3. Dankje! Als je nog iets wilt weten over veganistisch eten, laat je het me horen! Ik vind het leuk om andere mensen erover te informeren als ze er geïnteresseerd in zijn. :)

    Like

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: