Raw Brownies

De naam zegt het al, lekker klef chocolade tussendoortje. Wie is er niet gek op chocolade en verse dadels? Dit is echt een super tussendoortje als je behoefte hebt aan chocolade en het fijne is dat het gewoon een ‘healthy’ tussendoortje is, schuldig voelen hoeft dus niet. Tenzij je de hele bak op eet maar dat is aan je zelf .

Ingrediënten voor 15 stuks (ligt aan hoe groot je ze wilt):

  • 200 gram Medjool dadels
  • 75 gram gemengde noten
  • 1 el agavesiroop
  • 3 el rauw cacao poeder

Bereiding:
Doe de noten in de keukenmachine en maal tot alle noten fijn zijn. Voeg de dadels, cacao en agavesiroop toe en mix tot het een plakkerig structuur wordt. Proef tussendoor, als je het zoeter wilt voeg dan wat extra agavesiroop toe. Leg alles op een bord met bakpapier en druk het goed tegen elkaar aan en maak er een vierkant van. Vries het in voor ongeveer 2 uur en snijd het daarna in stukken. Ik heb gekozen voor kleine stukjes omdat ik anders teveel van ga snoepen. De rest van de stukjes heb ik ingevroren zodat ik als ik zin heb het altijd kan pakken, blijft op deze manier lang goed.

 

Advertentie

Eén reactie op “Raw Brownies”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: