Beauty: voetenmasker 

Mijn eerste ‘beauty’ blog! Dit keer verklap ik jullie hoe je
zachte en verzorgende voeten krijgt zonder middeltjes uit de winkel. Als je veel sport of staand beroep hebt hebben je voeten veel te verduren, helemaal nu het warmer weer wordt. Voeten zetten uit, gaan meer zweten en tijdens bijvoorbeeld hardlopen is er kans op sneller eeltvorming etc. Het is belangrijk om je lichaam daarom goed te verzorgen, met voeding maar de buitenkant moet ook aandacht krijgen. Hierbij een heerlijk recept voor een voetenmasker waar je voeten helemaal van bij komen. Gebruik het voor je gaat douchen of in de avond en afspoelen met warm water.

Wat heb je nodig voor voetenmasker voor 2 personen?

  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 el suiker
  • 1/2 citroen

Meng de honing en de olijfolie samen, voeg de suiker toe en pers de citroen uit. Roer alles goed door zodat het een geheel wordt. Smeer je voeten goed in en laat het een kwartier intrekken. Ga daarna douchen of spoel af met warm water en je voeten zijn helemaal zacht en bijgekomen. Voor het beste resultaat gebruik je het voetenmasker 1 keer per week.

Liefs!

Advertentie

Eén reactie op “Beauty: voetenmasker ”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: