DIY: koffie scrub

img_4114
Scrubben
, heerlijk! Even een momentje voor jezelf en genieten. Ik vind het heerlijk om mezelf te verzorgen met bv. scrub, zo heb ik ook fijne voeten en gezichts scrubs op mijn blog staan. Dit keer ben ik aan de gang gegaan met koffie! Lees je mee?

Koffie scrub
, nu zie ik je al denken. Mijn lichaam insmeren met koffie? Yes! En ik leg je uit waarom. Buiten dat vers gemalen koffie heerlijk ruikt (ondanks ik niet heel veel koffie drink) werkt het ook goed tegen vetafbraak, dit komt door de caffeine in koffie.
Je huid krijgt een mooie kleur, egaler aanvoelen en zachter worden. Tevens zou het helpen tegen cellulite.

Voordeel van zelf beautyprodcuten te maken is dat het stuk goedkoper is. Een blikje goede scrub is tegenwoordig flink aan de prijs.

Wat heb je nodig voor 1 x scrub? 

  • Ongeveer 15 gram gemalen koffie
  • 2 el kristalsuiker
  • 2,5 eetlepel olijfolie

Voeg alles samen en smeer de koffie scrub op een vochtige huid.
Spoel goed af want de koffie kan een beetje op je huid plakken..maar je huid voelt heerlijk aan na de scrub! Voor het beste resultaat scrub je je huid ongeveer twee keer per week.

Het beste is om de scrub in een keer op te maken of maximaal 1 dag te bewaren.

img_4113

 

 

 

Advertentie

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: