Fotoslinger met Retroprints

Op dit moment leven we (bijna) allemaal thuis. De mensen die buiten de deur werken, gaan de deur uit en we doen onze boodschap en af en toe een wandeling buiten maar het sociale contact is wel echt weg. Sommige vinden dit juist fijn, agenda leeg, dingen doen die jij echt graag wilt doen maar je merkt ook dat veel mensen het moeilijk vinden. Van dagelijks contact, afspraken maken naar niks. Tuurlijk gebruiken we nu massaal social media en bellen we veel meer, je ziet zelfs virtuele borrels maar het blijft toch anders.

Zelf vind ik het fijn om foto’s in huis te hebben. Waar je fijne herinneringen aan hebt, waar je dus dagelijks naar kijkt aangezien we zoveel thuis zijn. Met foto’s heb je toch het gevoel dat je wat minder alleen bent, wat vaker aan elkaar denkt en zo deze tijd toch wat makkelijker door komt.
Voor mijn blog maar ook privé maak ik veel foto’s, ik bewaar ook veel. Ik gebruik niet alle foto’s maar wie weet ooit, als je het wilt terug zoeken is het toch fijn dat je ze bewaard hebt. Een deel van de foto’s print ik regelmatig uit. Dit doe ik bij Fotofabriek.nl en maak regelmatig gebruik van de Retroprints. Het zijn grotere foto’s als die van de originele retro camera, dit vind ik een voordeel en de kwaliteit van de foto’s zijn ook goed. Bij 1 serie Retroprints heb je 8 foto’s, die je thuis kunt ophangen of op een staander kunt zetten. De prints worden thuis, in een stevig doosje, bezorgd in de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

Zelf heb ik een foto slinger gemaakt. Eentje met foto’s van mijn blog van de laatste tijd en een slinger met foto’s van onze katten (natuurlijk!) en van de wintersport van afgelopen maart. Ondanks we na de wintersport in een soort ‘lockdown’ moesten was het wel een fijne week met veel zon en gezelligheid. De herinneringen zijn al snel weg nu we in deze periode zijn en nu wordt ik elke dag weer vrolijk als ik de foto’s zie!

Daarnaast hebben we nu veel tijd, velen zijn klussen, tuin opknappen maar wat dacht je van een foto album maken van een paar mooie vakanties? Of van een mooie periode thuis (geboorte, iemand die jarig was etc.) bij Fotofabriek.nl kun je ook mooie fotoalbums maken. Hoe fijn is het om s’ avonds op de bank te zitten en een foto album door te bladeren en te genieten van de mooie herinneringen.

Zie hieronder wat foto’s wat je nodig hebt voor het maken van een slinger en een paar foto’s van mijn Retroprint slinger!
Zoals je kunt zien vond een van onze katten, Nala, de slinger helemaal geweldig…. :-)
Mocht je ook een foto slinger willen maken, ga dan snel naar Fotofabriek.nl en geniet van de mooie herinneringen aan de muur.

Advertentie

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: