Must do: zwemmen in het rooftop zwembad – vliegveld Singapore 

We zijn weer terug van vakantie. Wat ook inhoud dat vanaf nu weer wekelijks blogs online komen! 

Toch wil ik niet zomaar weer starten met food blogs en wil ik jullie kort meenemen naar onze reis. We zijn met Singapore Airlines (echt een top vliegmaatschappij #aanrader !) naar Denpasar, Bali, gevlogen. Vanaf daar zijn we op diverse plekken geweest zoals: Canggu, Ubud, Sanur, Nusa Lembogan, Uluwatu en hebben we onze reis afgesloten in Singapore (3 dagen). 

Het was fijn om niet te hoeven nadenken wat het weer ging doen want het was altijd warm, geen wekker zetten, geen zorgen maken want in Bali komt alles goed (waar ik me over verbaasd heb!). We zijn heerlijk tot rust gekomen, mooie maar ook minder mooie dingen gezien. Een ervaring rijker! 

De laatste dagen Singapore waren top. Wij houden van steden dus we hadden al snel besloten een weekend Singapore aan onze reis te plakken. Maar poeh, het klimaat was wel even wennen. Benauwd, heel erg! Soms een shopping mall ingevlucht om af te koelen maar het was het meer dan waard! Onze vlucht naar huis ging pas om 23.55 uur en daarom gingen we van te voren googlen wat te doen op Vliegveld Singapore, aangezien het een van de grootste luchthavens ter wereld is. 

En daarom een echte must do als je ooit naar Singapore gaat en je wat extra tijd hebt of een lange overstap op Singapore. Check eerst in(zorg voor zwemkleding in je handbagage!), als je door de douane bent ga je naar terminal 1, richting D. Volg de bordjes ‘swimmingpool’. Voor 17$ p.p. kun je gebruik maken van het rooftop swimmingpool inclusief bubbelbad en douches! Er is ook een bar aanwezig voor een verfrissend drankje. Hoe fijn is het om fris en fruitig verder te reizen! 

Hieronder wat foto’s van het zwembad! Benieuwd naar vakantie foto’s? Die staan mijn Instagram. 

Advertentie

Eén reactie op “Must do: zwemmen in het rooftop zwembad – vliegveld Singapore ”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: