Oreo truffels met witte chocolade

Oreo’s, koekjes, wie is er niet dol op? Elk koekje komt er bij mij wel in. Maar natuurlijk met mate, anders eet ik de hele dag koekjes haha. Dit keer heb ik wat lekkers gemaakt, voor de zondag middag als de visite langs komt. Het zijn oreo truffels met witte chocolade, het is makkelijk te maken en weinig ingrediënten nodig!

  • 1 rol oreo koekjes
  • 200 gram roomkaas
  • 2 repen witte chocolade

Kruimel de oreo koekjes (bewaar 2 koekjes om te verkruimelen als versiering)  in de keukenmachine, voeg de roomkaas toe en meng door elkaar. Maak er bolletjes van en zet het koud in de koelkast of vriezer.

Smelt de witte chocolade au bain marie, als het helemaal gesmolten is, haal je de truffels uit de koelkast/vriezer en schenk je over de bolletjes de witte chocolade. Strooi daarna gelijk de 2 overige koekjes over de witte chocolade. Plaats de truffels in de koeling.

Ze zijn zeker 3 dagen houdbaar. Enjoy!

 

Advertentie

Eén reactie op “Oreo truffels met witte chocolade”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: