Persoonlijke update

Afgelopen week zag ik dat mijn laatste bericht april 2021 was. Confronterend, want ik ben nog steeds blij met mijn site & social media en ben nog steeds in de weer met bakken en koken maar 2021 was een bijzonder jaar waarbij ik iets meer voor mijzelf heb gekozen. Via deze update neem ik jullie mee hoe 2021 bij mij is verlopen.

Begin januari waren wij bij de notaris want… in het najaar van 2020 zagen wij een huis te koop met veel potentie en een grote tuin (mijn grootste wens!) en vanaf dat moment ging alles in een sneltrein omdat wij dit heel graag wilden hebben.
Het huis in Velp ging in de verkoop. Voor wie ooit zijn/haar huis heeft verkocht weet misschien hoe druk je hiermee kunt zijn. De informatie die je moet aanleveren + hele huis ‘Funda’ en bezichtiging klaar maken. Daarnaast nog duimen dat de financiering voor het nieuwe huis rond zou komen. Eind december was alles rond en half janauri zaten wij bij de notaris. Nooit gedacht, maar het was toch echt allemaal waar. Begin februari verhuisd, huis opgeleverd, nieuwe plek, nieuw huis, het vertrouwde huis achter gelaten. Dat deed wel wat met ons, gelukkig voelde wij ons snel thuis en zijn de plannen gestart om te verbouwen. Zoals sommige misschien nog weten, hebben wij ons vorige huis verbouwd en gaan nu hier ook aan de slag!

Naast verbouwen (vooral de maanden april tot oktober) werk ik ook nog steeds fulltime in de horeca en door alle maatregelen was het soms ook aanpoten & schakelen. Naast verbouwen en werken ben ik in mijn vrije tijd ook bezig met de katjes (zijn super happy in het nieuwe huis want wonen op de 1e verdieping met veel ramen en spotten veel vogeltjes op de daken) en heb ik ook nog in het voorjaar tot eind zomer behoorlijk veel taart bestellingen gehad. Super leuk, toffe taarten gemaakt en zelfs met producten gewerkt wat ook de eerste keer was maar wel heel goed ging. Mijn weken waren vol, leuk natuurlijk maar daardoor minder tijd voor andere hobby’s. Hopelijk ga ik dat vanaf nu iets anders verdelen want kreeg afgelopen februari echt zin om weer bezig te zijn met eten, recepten uitwerken, foto’s maken ervan!

Onze keuken moet nog worden verbouwd en op dit moment is het niet de ‘beste’ plek voor food foto’s dus ga mijn best doen om de gerechten zo goed mogelijk op de foto te krijgen maar het kan misschien iets minder zijn dan wat er nu op mijn site te vinden is!

Benieuwd hoe jullie afgelopen jaar hebben ervaren, laat vooral een berichtje onder dit bericht achter!

Liefs,

Eefje

PS: Hier een aantal foto’s van afgelopen jaar

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: