Wat ik op een dag eet..

Hoe ziet mijn eetdagboek eruit? Een lange periode deelde ik vaak een sport en eetdagboek. Ik heb al een lange tijd geen update geschreven hierover en daarom wil ik jullie graag meenemen in mijn eetdagkoek op dit moment.

Per dag probeer ik voor mezelf een eetdagboek te bedenken in mijn hoofd, als ik dat niet doe eet ik wat ik wil en dat is soms prima maar niet altijd nodig!

Ik begon de dag met yoghurt met zelfgemaakte granola kaneel en een appel.

20180611_08341743833706.jpg

Als tussendoortje had ik 2 sesam crackers met hüttenkäse en tomaat.

Mijn lunch was een bliss ball maanzaad citroen & een  wrap gevuld met 3 el quinoa, hummus en wat kidneybonen. Ik houd het bij 1 wrap want ik wist van te voren dat we uitgebreid zouden avond eten.

20180611_12505570889969.jpg

20180611_125233981664264.jpg

Het avond eten was machtig, maar ondanks er een dessert bij zat, wat ik niet elke dag neem vond ik het toch goed dit met jullie te delen want.. beetje genieten mag he? Zo af en toe.

Het is een vegan burger geworden met avocado, quinoa, mayonaise, gebakken uitjes en natuurlijk frietjes! Als toetje koos ik voor tiramisu en een plak carrotcake.

 

Naast het eten drink ik dagelijks ongeveer 2l water, ik drink zelden vruchtensap of frisdrank en af en toe een alcoholisch drankje. Het drankje bij het avond eten was wijn met beetje limonade voor de kleur en spa rood. Daarnaast tel ik mijn calorieën niet, ik sport 3 a 4 keer in de week en daarnaast beweeg ik best veel op een dag.

 

Advertenties

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s