Vakantie!

Hoi lezers,

Helaas heb ik voor jullie iets minder goed nieuws want ik heb vanaf vandaag 3 weken vakantie! Ik neem dit keer ook 3 week vrij van mijn blog.

Zoals jullie in diverse personal updates hebben kunnen lezen hebben we een verbouwing van 1,5 jaar achter de rug, in het voorjaar van 2017 ronde we onze verbouwing (groten)deels af. In deze periode hebben we samen afgesproken om in het najaar van 2017 de zon op te zoeken. Althans warme en zon stond op nr. 1. Die periode is nu aangebroken en deze weken wil ik heel erg van onze vakantie genieten vandaar dat ik er voor kies om 3 weken Eefjesfinest aan de kant te zetten. Echter, op Instagram zal ik wel actief blijven, dus ben je nieuwschrierig waar we heen gaan? Wat we gaan zien? Wat onze (romantische) verblijven zullen zijn.. volg me dan op Instagram. Ik zal actief blijven met foto’s plaatsen maar ook met story’s!

Maar wees gerust want na 3 weken kom ik fris en fruitig terug, helemaal opgeladen om jullie de lekkerste herfst en winter recepten te delen. Ben je ondertussen opzoek naar andere herfst recepten? Er staan diverse recepten online zoals pompoensoep, pompoen curry, pepernoten cheesecake, bananenbrood met pepernoten, granola met speculaas, warme havermout met pindakaas en banaan uit de oven, herfst risotto... !

Liefs,
Eefje

Afbeeldingsresultaat voor quote find me under

Advertenties

One Reply to “Vakantie!”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s