Weekmenu ontbijt

Ontbijt, herken je het dat je iedere dag in het zelfdfe patroon beland? Ontbijt is het belangrijkste van de dag en hoe fijn is het om iedere dag iets anders te eten als ontbijt?
Vorige keer deelde ik een avond weekmenu, nu leek het mij leuk om met jullie een weekmenu ontbijt te delen zodat jullie inspiratie kunnen op doen. Ook is dit weekmenu gebasseerd op ma t/m vr met snelle goed vullende ontbijtjes!

Maandag:
Op de maandag gaan we voor easy, het weekend is net voorbij en bij de meeste is de maandag altijd gelijk druk! Een bakje kwark (250 gram), 1 stuk fruit naar keuze en 2 el granola bv. speculaas granola of chocolade granola!

IMG_0111

Dinsdag:
Maandag avond zet ik graag de overnight oats klaar. Je hoeft dinsdg ochtend alleen de overnight oats nog te toppen met je favo fruit en je ontbijt is klaar!

img_2355-1

Woensdag:
Mugcake, een tijd terug echt mijn favo ontbijt. Nu nog steeds wel maar er zijn ook wat andere lekkere ontbijtjes bij mijn favorieten gekomen! Mugcake is niks meer dan havermout, banaan en een eitje. Even in de magnetron en ready!
IMG_7775

Donderdag:
Dit is een recept die je het beste op woensdag kan klaar maken. Havermout muffins! Je kunt ze makkelijk een paar dagen in de koelkast goed houden. Voor je de deur uit gaat pak je een muffin en ready!

img_1493

Vrijdag:
Gaan we voor een havermout papje, zelf vind ik het niet veel werk om dit in de ochtend klaar te maken. Je doet wat melk en havermout in een pannetje, brengt aan de kook, wacht tot het een dikte van een pap krijgt. Voeg wat fruit of zaden toe en klaar. Een warm ontbijtje, heerlijk!

In het weekend gaan we regelmatig voor iets uitgebreider. Denk aan wentelteefjes, zelf brood bakken, eitje bakken of ‘uit’ ontbijten – dat is echt mijn favo!
Wat eet jij het liefst als ontbijt?

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s