Heel Arnhem bakt II

Zoals jullie in mijn vorige blog van Heel Arnhem bakt hebben kunnen lezen doe ik aankomend weekend mee met de wedstrijd. Super tof en ik ben daarom afgelopen weken druk bezig geweest met het zoeken naar het juiste recept.

Doordat ik even wat meer focus heb gelegd op het bakken van de juiste taart voor deze wedstrijd, werd het gelijk wat stiller op mijn blog. Normaal gesproken steek ik de energie die dit keer in de taart zit in mijn blog. Dit liep even niet zo soepel dus… SORRY alvast want mijn doel is zeker twee tot drie blogs per week.

Goed, aankomend weekend is dus de wedstrijd. Vorige week moest ik het receptuur al opsturen en aangeven hoeveel suporters er mee zouden komen. Heel wat vriendinnen, ouders, oma komen kijken. Zo tof dat ze mee komen en interesse tonen in mijn hobby!
Jullie zijn vast benieuwd wat ik voor taart ga maken…en dat ga ik jullie ook vertellen maar foto’s komen later anders verklap ik teveel. Het wordt een… Dripcake Red velvet met rood fruit en oreo koekjes! Nu ik dit opschrijf denk ik echt, WAUW zoveel zin in zaterdag om deze taart helemaal te gaan bakken en tot in de puntjes op te maken.
Het is echt een groot voordeel dat ik thuis de taart mag bakken. De taart mogen we tot 22.00 uur zaterdag afgeven bij Hotel Groot Warnsborn. Zondag tussen 14.00 en 15.00 uur mogen we de taart nog afmaken (dan leg ik pas de oreo koekjes erop want ja… die worden anders zacht!) en kun je de andere bakkers ook ontmoeten.

Ik ben benieuwd wat de rest gaat maken en wie de bakkers zijn!
Als mijn taart uitgekozen wordt (stiekem ga je daar vanuit maar de kans is 1 op de 25 dus ben ook realistisch) dan komt mijn taart een jaar lang bij hun op de kaart. HOE gaaf zou dat zijn! En.. als de wedstrijd voorbij is ga ik het recept zeker op mijn website plaatsen!

Duimen jullie voor mij zondag? 

Klik hier voor meer informatie voor Heel Arnehm bakt. 

Advertentie

2 Reacties op “Heel Arnhem bakt II”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: