Hotspot: PLUK Amsterdam

PLUK Amsterdam, gevestigd in de Reestraat, in 1 van de negenstraatjes van Amsterdam. Een zaakje die je niet mag missen bij een bezoek aan Amsterdam. Ben jij binnenkort in Amsterdam, dan zou ik zeker langs de negenstraatjes gaan midden in de Jordaan. 

Huur een fiets, zet Google maps aan en verken Amsterdam! Als je zin hebt in een goede kop koffie met gebak of juiste en gezonde salade met een sapje? Dan ben je bij Pluk aan het goede adres. Naast horeca verkopen ze ook nog super leuke spullen. Zoals een paspoort hoesje. Hoe geweldig! 

Aan de buitenkant nodigt PLUK zeker uit. Bloembakken staan buiten, de deur is open, aan de deur hangen super leuke PLUK tassen (ook te koop). Als je binnenkomt zie je een grote bar, van marmer (echt heel gaaf). De bar is aanwezig, met een grote vaas bloemen en vooral omdat er allemaal verse gebakjes op staan: notenrepen, worteltaart met cream cheese, vers fruit, appeltaart. Erg uitnodigend.
Naast alle gebakjes staat PLUK ook bekend om gezonde ontbijtjes, salades, verse sappen met amandelmelk en vers fruit en noem maar op!

Terwijl je aan het bedenken bent wat je bestellen wilt, wordt je gelijk afgeleid van de spulletjes die te koop zijn. Van kaarsen tot servies tot bv. dit paspoort hoesje. Het paspoort hoesje heb ik hier gekocht, ik vind hem zo gaaf! Eigenlijk kan je er bijna niet omheen om zonder legen handen PLUK te verlaten.

Waar vind je PLUK?
Reestraat 19, Amsterdam
http://www.pluk-amsterdam.com/nl/boutique/locatie/

Openingstijden? 
Dagelijks van 09.00-18.00 uur 


Advertentie

Eén reactie op “Hotspot: PLUK Amsterdam”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: