Tijd voor taart! Eefjesfinest bestaat 2 jaar 

 

Eigenlijk was het een paar weken geleden al, maar ik heb deze blog even uitgesteld i.v.m. de verbouwing. Eefjesfinest was 3 weken geleden JARIG. Ongelofelijk dat mijn blog al 2 jaar bestaat! Het moment dat ik het Zandloperboek aan het lezen was en ineens een groene spinaziesalade aan het eten was met een bananen smoothie met kaneel was de omslag naar een gezond levensstijl. Ik ontdekte een wereld waar ik zoveel energie van kreeg!
De zelfgemaakte tussendoortjes, smoothies en gezondere koolhydraten vlogen om m’n oren, ik deelde dit steeds vaker via Instagram. Een half jaar later ontstond Eefjesfinest, om via dit kanaal mijn recepten te delen, ook deelde ik graag mijn sport avonturen en zo werd mijn blog steeds groter.

Nu 2 jaar later kijk ik terug op 2 hele leuke jaren. Ondanks afgelopen maanden ik minder energie in mijn blog heb gestopt kreeg ik toch veel energie van lezers die vragen hadden of recepten maakte en mij dit lieten weten! Nu onze keuken af is, heb ik weer veel energie gekregen om te koken! Afgelopen week zoveel lekkere dingen gemaakt. Onder andere de taart hierboven, want soms hoort een ‘ongezonde’ baksel ook zeker op Eefjesfinest.
Balance is the key!

Bedankt voor jullie bezoek elke keer weer en reacties!

Advertentie

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: