Geluksmomentjes van afgelopen week

Eigenlijk geluksmomentjes van afgelopen weken. We zijn enorm opgeschoten in huis, elk weekend zat van vrijdag avond tot zondag avond vol, gelukkig heb ik deze week een weekje vrij om te genieten en bij te komen! 

1. Onze konijntjes, moppie en pluisje, mochten na 9 maanden boven slapen eindelijk naar beneden. Ze hebben twee kooien die aan elkaar gekoppeld zijn en mogen rond lopen in de woonkamer als wij thuis zijn. Zo lief en gezellig! Er komt nog een dressoir ombouw omheen. 

2. De nieuwe bank was een week eerder geleverd dan gepland. Altijd fijn! Zijn zo ontzettend blij met de bank. 

3. De keuken werd geplaatst, een week later het keukenblad. Mijn vriend heeft een bedrijf in natuursteenbladen en heeft veel uren gestopt in het tekenen van de keuken maar ook in de kleuren en materiaal van het keukenblad dus keek enorm uit naar de keuken. De pittcooking en de bladen hebben we samen gemonteerd! Als we nu de keuken zien.. vergeten we echt even de 9 maanden bouwval periode..

4. Vakantie hebben en dan zo’n mazzel hebben met het weer! Zon, zonder jas naar buiten, heerlijk! 

5. Ondanks dat de tuin alles behalve mooi is, is het heerlijk de openslaande deuren open te doen, vogeltjes horen fluiten. Heerlijk. 

6. Bloemen in huis halen, echt gemist! Tja bloemen in huis halen terwijl het huis een bende was had niet zoveel zin. 

7. Een berichtje krijgen van je moeder dat je een keukenmachine van Magimix kado krijgt als huiskado. Aaahhhh can’t believe!! Stond op mijn wishlist !! #thankyou 

8. Thuis komen, beneden de tv aan kunnen zetten en op de bank ploffen. Dit was vorige week. We keken elkaar aan en dachten hetzelfde. Wat een gemis was dit zeg, zolang geleden(10 maanden??), maar zeker de moeite waard. Wat een fijn gevoel was dit! 

9. Eerste x koken en eerste x bakken (bananenbrood) in de nieuwe keuken. Wat fijn, verse groenten! Weg met de pizza’s, magnetronmaaltijden enz.

Dit waren ze! Ja, kan misschien wel meer erbij zetten maar dit hier werden we echt blij van. Aankomende dagen ga ik eens bedenken wat ik ga maken voor op m’n blog te plaatsen. Ik heb een lijst bijgehouden maar er staat zoveel op dat ik eigenlijk niet weer where to start! 

 

Advertenties

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s