Persoonlijke update

Dag lezers, 

Afgelopen weken heb ik misschien twee blogs geplaatst en daar zit natuurlijk een reden achter. Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan dacht ik, laat ik eens een persoonlijke update schrijven. Het liefst plaats ik wekelijks 3 blogs per week maar zoals jullie waarschijnlijk weten is het thuis geen prettig plekje om te bloggen. Ook tijd maken is nu lastig, het weekend zit vol om te klussen en als we dan een gaatje vrij hebben dan gaan we liever samen een film kijken of even de deur uit.

Op dit moment staat de woonkamer op z’n kop, de nieuwe gasleidingen zijn afgelopen weekend gelegd, de nieuwe toilet ruimte wordt getimmerd, de huidige keuken wordt deze maand gesloopt. Begin januari zal het stuc klaar gemaakt worden, stucen en eind januari is onze nieuwe keuken klaar. ZO spannend !! Het wordt zo mooi…!
Het is gelukkig allemaal voor een goed doel want als straks de keuken/woonkamer klaar is dan ga ik zeker knallen met m’n blog! Ik heb namelijk heel veel ideeën en alles wat ik bedenk schrijf ik op zodat ik het niet vergeet. De lijst is al erorm lang dus de blogs komen zeker terug.


De verbouwing is bijna een jaar aan de gang, toch heb ik het lang volgehouden om mijn blogs voort te zetten. Nu is er een moment aangekomen dat het even wat rustiger is, ik hoop dat jullie dit begrijpen en even geduld hebben. Hardlopen en recepten delen daar draait mijn blog vooral om, tja recepten maken is lastig nu en hardlopen/sporten ligt helaas door de hele situatie ook op een laag pitje. Ik mis het, gelukkig maar, dus even doorbijten :-)!

Ondertussen ben ik ook aan het nadenken over nieuwe doelen. Toen ik vorig jaar deze blog schreef  was daar één doel zeker duidelijk: de halve marathon van Barcelona rennen. Dit was echt een geweldig doel, ik was gemotiveerd en vond het leuk! Nu ben ik opzoek naar een nieuwe doel, dit doel gaat wel pas in als de verbouwing grotendeels is afgerond dus +/- eind februari. Een 10 km run is dan zeker een doel want als ik nu tijd heb om te rennen is het echt een klein rondje van misschien 4 km. 1 doel dus: hardlopen weer opbouwen want sporten in de natuur is gewoon heerlijk. Als ik een doel heb, ben ik ook gemotiveerder om te gaan, als jullie tips hebben voor leuke hardloop wedstrijden in 2017 dan hoor ik het graag!

Als jullie ideeën hebben voor mijn blog, bepaalde onderwerpen of noem maar op dan is dat ook zeker welkom! 

Afbeeldingsresultaat voor verbouwen quote

Advertenties

One Reply to “Persoonlijke update”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s