DIY: gezichtsscrub 

Even een momentje voor jezelf en geef je huid een boost. Het reinigen van je gezicht is belangrijk, maar ook is het belangrijk wekelijks je gezicht te scrubben. De dode huidcellen worden verwijderd en de gezichtscrème zal goed opgenomen worden. 

In de winkel kan je genoeg scrubs vinden maar als je het niet in huis hebt, heb je het snel zelf gemaakt. Je hebt maar een aantal ingrediënten nodig. Je kan de scrub daarna zelf pimpen met bepaalde geuren of oliën. Ik heb een scrub gemaakt met suiker, dit is een grove scrub dus voorzichtig rondjes draaien op je gezicht. 

Wat heb je nodig voor de gezichtsscrub? 

  • 1 lepel suiker 
  • 2 tl olijf olie (klein scheutje) 
  • Beetje citroensap 
  • Beetje honing 

Meng alles samen, maak je gezicht vochtig met een washandje. Smeer de scrub op je gezicht, draai rondjes en vergeet je hals niet! Spoel daarna je gezicht af met warm water. Blijft je huis vettig na gebruik van de olijfolie? Maak een watje nat met een beetje tonic. 

Advertentie

Eén reactie op “DIY: gezichtsscrub ”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: