Sport en eetdagboek #11


Nummer 11, bijna aangekomen bij mijn lievelingsgetal dus het werd weer eens tijd om een update te plaatsen. Na een week keelpijn te hebben gehad en rust genomen heb ik de draag gelijk weer opgepakt. Na een week rust is de stap vaak heel lastig maar ik keek zo uit om weer te gaan sporten dat het bij mij niet zo het geval was.

Het hardlopen ben ik weer aan het oppakken, eerder deelde ik al hardloop tips voor als je beginner benthardloop tips voor als je beginner bent en welke fouten je niet moet maken. Hier had ik zelf ook wat aan en nog steeds. Ik ben nu met een schema bezig van de fysio, rustige interval. Dit gaat goed, mijn kuiten reageren hier goed op en hopelijk kan ik binnenkort weer wat meer kilometers maken.
Buiten het hardlopen ben ik ook druk in de fitness. Tijdens de warme dagen zoek ik het ergens anders op. Naast het werk hebben wij een ‘street workout‘ terrein. Terrein met allerlei toestellen waar je flink kan trainen. Collega van me maakt een schema met wat we die dag gaan doen. Heerlijk! Ondanks we geen gewichten gebruiken maar trainen met lichaamsgewicht hebben we toch voldaan gevoel. Je traint anders dan in de sportschool, de kleine spiertjes worden ook geactiveerd en dat is te voelen de dag erna.
Het is een goede combinatie om tussen de sportschool om te doen. Als je samen bent is het helemaal tof, muziek aan, elkaar uitdagen en motiveren waardoor je alles geeft.
 –
Met de mooie zomer avonden wil je er ook graag van genieten. Dit gaat goed, af en toe een wijntje, af en toe een biertje. Opletten met de sauzen, want tja, als je flink aan het trainen bent moet je af en toe wel opletten met wat je eet.
Als het hardlopen weer wat beter gaat, als in meer kilometers maken ga ik me weer inschrijven voor een leuk hardloop evenement. Tot die tijd, bouw ik het rustig op. Belangrijkste is om naar je lichaam te luisteren!img_5874

2 Replies to “Sport en eetdagboek #11”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s