Interieur: onze droombadkamer!

Interieur: een keer wat anders, ik schrijf meestal over sport, voeding, dagboeken en wat erbij komt kijken. Dit keer wil ik jullie graag meenemen in ons huisje. Wij hebben vorig jaar september ons eerste huisje gekocht. Tijdens onze reis in oktober naar China hebben wij veel inspiratie op gedaan in huis. Belangrijkste was een badkamer op de 1e verdieping te bouwen. Het is namelijk een huis uit 1905 waar de badkamer nog op de begane grond zit. Wij zijn nu zover dat we de boven verdieping 80% af hebben, de laatste puntjes moeten nog op de i maar het resultaat mag er nu al zeker zijn. Vandaar een ‘interieur blog’. 

De verbouwing doen wij deels zelf en deels door bekenden. Daarom wordt er vooral in het weekend eraan gewerkt en duurt het ook iets langer maar dat vinden wij zelf niet erg. In januari zijn ze gestart met leidingen leggen, muurtjes maken en tegels uitzoeken. Ondertussen zijn we na gaan denken wat we willen met de andere kamers. We hebben namelijk buiten de badkamer nog 3 slaapkamers.
Tijdens de verbouwing wonen wij er wel gewoon. Dit heeft voor ons zeker voordelen want er zijn al diverse tekeningen voor beneden gemaakt, door er echt in te wonen krijg je een goed gevoel wat je precies met de woning wilt. Hieronder foto’s van de boven verdieping:
IMG_1541                                           De badkamer, voorheen was dit een gewone slaapkamer
img_5374
img_4402-1

img_5079
 img_4663
IMG_4719
We kijken uit om naar beneden te gaan met klussen. We hebben heel veel ideeën en wensen. Eerst in augustus korte vakantie en dan hopelijk eind dit jaar grotendeels de verbouwing af te ronden. 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s