2015, het was een mooi en bijzonder jaar!

 

2015, de laatste dag is aangebroken. Morgen is het 2016, althans vannacht om 00.00 uur. Een mooie dag om terug te blikken naar afgelopen jaar. Het leven vliegt voorbij en daarom zijn zulke momenten juist goed om even stil te staan met wat is er afgelopen jaar gebeurd, bereikt, hoe sta je in het leven nu? 

Afgelopen jaar is een omslag geweest. In maart heb ik gekozen eefjesfinest.com te starten, hier heb ik heel lang over getwijfeld (vooral onzeker!) omdat ik totaal het blog wereldje niet kende en nog steeds een echte beginner ben. Maar ik heb er geen spijt van, ik vind het leuk en leerzaam. Vanaf maart tot nu is mijn blog gegroeid met recepten, een extra thema over het hardlopen en andere blogs.
Ik vind het vooral leuk om mijn blog te combineren en niet alleen maar over eten te praten, want er is meer dan dat! Graag schrijf ik over hardlopen, om andere te inspireren. Maar ik schrijf ook graag dagboeken, ik lees mijn dagboeken na een paar weken terug en verbaas me wat ik die weken allemaal gedaan heb en hoe ver ik al ben. Welke races ik allemaal voltooid heb, mooie tijden gerend heb. Nu ik aan het terugblikken ben merk ik dat ik veel geleerd heb dit jaar. Welke keuzes je kan maken, hoe je bepaalde dingen zegt, veel over hardlopen en over het bloggen zelf.

Vanaf maart is mijn blog voorzichtig de buitenwereld ingegooid, het duurde ook even voor het op Facebook kwam. Ik wou heel graag eerst een mooie site hebben met voldoende informatie. Uiteindelijk heb ik de stap genomen om het te delen op Facebook (met veel moeite en zenuwen!) en uiteindelijk ook een eigen pagina te openen. Ik heb hierdoor zoveel leuke complimenten gekregen, zoveel mensen die ik ineens benaderd had en dat was echt een verassing voor mij. Ik merk ook de mensen die mij volgen via Facebook en die ik ook regelmatig zie dat ze gerechten uitproberen, of een thee dienblad gemaakt hebben. Leuk! Daar doe ik het ook voor en niets leukers is om te horen dat mensen jou blog bekeken hebben en iets gemaakt hebben. Op Instagram ben ik het meest actief, ook omdat ik het leuk vind om onbekende mensen te volgen. Je kent ze wel, als je de personen een tijd volgt maar echt kennen doe je niet. Dat is misschien gek maar hartstikke leuk en spannend.

IMG_8825

Hoe 2016 gaat verlopen weet ik niet helemaal. Een ding weet ik wel en dat is dat ik over 1,5 maand de halve marathon in Barcelona ga rennen en dat ik hier natuurlijk nog over ga schrijven! Verder mijn doelen? Ik heb er eigenlijk nog niet goed over nagedacht maar ik wil doorgaan met bloggen, hardlopen en natuurlijk veel koken en recepten uitwerken. Ook is het een druk jaar in huis, aangezien de verbouwing net begonnen is dus het kan zijn dat ik de ene week actiever ben dan de andere week.

Hoe gaat 2016 voor jou eruit zien? Laat het me weten in een reactie hieronder. 

 

Liefs, en alvast een hele fijne jaarwisseling en een gezond & sportief 2016!

cropped-naamloos1.png

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: