Sport -en eetdagboek – Week #5

Week #5, ja echt wat gaat het snel. Dat vond ik bij week 4 al maar goed. Deze week ging goed, al heb ik wel 1 training overgeslagen maar daar heb ik gene spijt van. In week 6 laat ik ook 1 training achter wegen en vanaf week 7 ga ik weer 3 x per week hardlopen. Hoe is week #5 verlopen? 

     

Normaal gesproken hardloop ik op maandag, ditmaal was dat anders. Ik koos voor body pump bij de sportschool. Meestal  hardloop ik op maandag of neem ik rust, maar deze week kon ik alleen door de weeks de vrijdag rusten dus moest ik maandag wel van mezelf aan de bak. Maar achteraf na de hele week is het wel beter ervaren, aankomende week ga ik dit dus weer zo doen. Als avond eten waren het restjes van het weekend, altijd prima.

Dinsdag had ik een extra vrije dag en begon ik de dag met een havermoutpap met banaan en noten en heb ik een hardloop training van 80 minuten afgerond. De rest van de dag heb ik met een vriendin doorgebracht en in de avond heb ik een hartige bolognese taart met kwarkbodem gemaakt. Recept vind je hier, aanrader!!

Woensdag ben ik gestart met een flinke bak kwark, wat whey poeder smaak banaan, banaan en havermout. In de avond heb ik een les body pump gevolgd met als diner een restje van de taart van dinsdag, jummie. Mijn energie was een beetje op, iedereen in de omgeving was hoesten en kuchen dus hoopte al niet dat ik wat zou merken want als eenmaal griep heerst, ben ik ook vaak de klos. Donderdag avond ben ik gaan hardlopen, snelle 40 minuten run en die viel helemaal verkeerd. Ik had de hele avond honger (na veel gegeten), voelde me heel zwak en ben dus vroeg naar bed gegaan. Gelukkig stond ik vrijdag wat beter op, dit was een lange dag aangezien we na het werk een borrel hadden en kerstpakket, top avond! Inclusief 2 glaasjes wijn :-).

Normaal gesproken hardloop ik zaterdag eerst voordat ik naar de sportschool ga om 11.15 uur. Maar aangezien ik vrijdag wat later in bed lag heb ik de hardlooptraining uit mijn planning gehaald. Ik heb mezelf verwend met een heerlijke havermout pap ontbijt met banaan en pure chocolade, recept vind je hier.
Xcore heb ik wel gevolgd, extra veel gegeven en voelde goed. Voor het eerst spierpijn gehad na een lesje hiervan. Eind van de middag heb ik pompoensoep gemaakt met verse zalm, recept van de soep komt binnenkort online.

Zondag, rust dag :-) ontbijten met croissantjes… klussen in huis… frietjes eten..:)

Op naar week #6! Fijne kerst alvast iedereen. Nog tips om de feestdagen goed door te komen? Ik schreef hier een blog over

  

cropped-naamloos1.png

 

 

Advertenties

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s