Sport en eetdagboek #2

De week is weer voorbij gevlogen. Elke dag schrijf ik een stukje over de vorige dag hoe het gegaan is. Begin van de week was het erg koud wat het sporten wel extra moeilijk maakt om te gaan maar ik heb de week sportief door gebracht. 

     

Maandag ben ik met een vriendin in de avond gaan hardlopen, rustig praat tempo, het was erg koud dus als afsluiter 5 x 1 minuut versneld. Daarna heerlijk warme erwtensoep gegeten die ik de dag ervoor had gemaakt. Smullen! Om deze week een gezond vullend tussendoortje mee te nemen naar het werk heb ik in de avond een soort meuslireep gemaakt. Dit recept heb ik nog niet op mijn site maar komt binnenkort! Als je benieuwd bent hoe je het maakt, laat dan een reactie achter hieronder.
Dinsdag was een rust dag, had ik van te voren al voor mezelf besloten. Soms moet dat toch? Na een dag werken heb ik mezelf verwend met een zelfgemaakte yoghurt-honing gezichtsmasker en heb ik aardappeltjes met tomaat uit de oven gemaakt met een bladerdeeg pakketje gevuld met feta, kip en hummus.
Woensdag ben ik begonnen met een heerlijke mugcake. Ik maak de mugcake niet dagelijks maar als ik hem maak geniet ik zo! Helemaal nu het kouder is is een warm ontbijtje zo lekker in de ochtend. ’s Avonds heb ik een les X core gedaan (3 kwartier flink zweten en trainen voor je buikspieren) daarna mijn interval training voltooid op de loopband. Sinds heel lang een buitentraining overgeslagen. Mijn interval training was 5 x 4 minuten versneld met 2 minuten dribbelen en een cooling down.
Donderdag heb ik weer genoten van een mugcake, zo smullen! Donderdag heb ik geen tijd gehad om te sporten. In de avond was er een diploma-uitreiking van een goede vriendin. 2 rode wijntjes gedronken, om even het diploma te vieren :-).
Vrijdag heb ik een grote bak Griekse yoghurt op met banaan en havermout. In de avond heb ik een lesje bodypump afgerond en ben ik de keuken ingedoken om 2 cheesecakes te maken voor vrienden. Totaal geen gezonde variant maar wel erg LEKKER! Ik zal de recepten binnenkort met jullie delen. Ik heb een orero nutella- en een witte chocolade cheesecake gemaakt, (zie foto’s hieronder).
Zaterdag heb ik bij de sportschool een conditie test gedaan, helaas ben ik nog niet op mijn oude niveau, volgende week bespreken we de resultaten. Daarna een les xcore gedaan, echt een leuke les en pijnlijk voor je buikspieren. In de avond hadden we housewarming van vrienden. Bijna alle taart was op gegaan en iedereen heeft er van genoten; leuk!!
Zondag is normaal gesproken een rust dag en een dag dat ik samen met mijn vriend vrij ben maar deze ochtend hadden we even tijd voor ons zelf en heb ik een 60 minuten run afgerond met lage hartslag, gelukkig gaan de hardloop trainingen als een speer!

Zo dit was mijn sportieve week wel weer, nu lekker rust en genieten van het herfst weer. Heb jij nog getraind deze week? Ging het goed?

    

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s