Boodschappen doen tijdens het spits uur?!

Boodschappen doen, soms echt verschrikkelijk! Het valt meestal wel mee, maar soms ga je met een super goed humeur de supermarkt in maar als je eenmaal thuis bent is het goede humeur totaal weg. Herkennen jullie je ook in mijn ergernissen?

Naamloos

 

  • Je maakt een boodschappenlijstje voor de aankomende dagen, je wilt een aantal recepten maken maar je komt erachter tijdens het boodschappen doen dat ze bepaalde producten niet hebben. ‘Baal moment’, een supermarkt bezoeken is voldoende lijkt me.
  • Bij de meeste supermarkten liggen groenten en fruit gelijk in het begin van de winkel. Heb je je bananen, zakken groenten in de kar en alles wat je daarna nog ‘shopt’ komt er boven op. Eigenlijk niet zo handig?
  • Je hebt netjes een lijstje en een idee wat je wilt eten aankomende dagen maar die lekkere zoete taarten en gebakjes staan je aan te staren… en tja daar ben ik best gevoelig voor!
  • Wij zijn net verhuisd, doen nu onze boodschappen bij een andere supermarkt. Ok, 2 maanden verder en ik ben nog steeds elke keer de weg kwijt. Van de week hadden ze bepaalde producten weer anders gelegd. Laat het a.u.b. op dezelfde plek liggen :-).. Als je dan vraagt aan een medewerker waar iets ligt en die gene niet eens weet over welk product je het hebt…. kan je beter maar gewoon afrekenen en naar huis gaan.
  • Kom je bij de kassa en bij een nieuwe supermarkt zoals je hierboven al had gelezen. Moet je alle groenten en fruit wegen, waarom doen ze dat hier ook niet bij de kassa? Grr.. terug naar de g/f afdeling en wegen maar..
  • Ligt eindelijk alles netjes op de band moet je alles snel inpakken, bij sommige heb je geen grote band aan het einde en dan moet je snel hup alles in de tas doen, kom je erachter dat je maar 1 tas mee hebt en niet alles past en sta je zoals gewoonlijk te klungelen. Als je om je heen kijkt lijkt het net alsof je de enige bent die dat probleem heeft..
  • Als je mazzel hebt lopen er nog een paar schreeuwende kinderen of huilende babys in de ronde, je kan ze toch beter thuis laten? Ook stuk prettiger voor de mede boodschappers :-)!
  • Mensen die hun boodschappen kar zo neerzetten dat het hele gangpad vol staat en niks maar dan ook echt niks door hebben. Hup kar aan de kant…
  • Je had een klein lijstje gemaakt maar eenmaal thuis kom je er achter dat je toch iets meer hebt meegenomen.. oeps > gewoon van genieten!

Als ik zo mijn punten lees, is misschien thuis bezorgen wel een goede optie haha. Gelukkig komen bovenstaande ergernissen niet vaak voor, althans niet allemaal tegelijk maar sommige wel. Toch een prettig idee dat je de producten zelf kan zien, houdbaarheid kan controleren e.d. Het allerliefste ga ik naar de markt, maar daar heb ik (of maak ik) soms niet altijd tijd voor.
cropped-naamloos1.png
Waar doen jullie het liefst je boodschappen? Herkennen jullie mijn gedachtes? Hebben jullie tips? :-) 

Advertenties

One Reply to “Boodschappen doen tijdens het spits uur?!”

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s