Posbankloop 1.0

Precies over twee weken, de posbankloop. Een loop hier in het dorp wat over de posbank gaat, flinke heuvels dus. Een echte traditie loop vanuit de familie / vrienden uit de buurt. 

Dit jaar heb ik een stapje extra gekozen, 15 km in plaats van 6 km. Afgelopen januari ben ik begonnen met trainen van 5 naar 10 km. Ik was benieuwd hoe het is om langere afstanden te lopen en dat beviel me zo goed dat ik na 2 hardloop evenementen van 10 km mij heb opgegeven voor de 15. Deze loop is wel zwaarder want je rent 6 km vlak en de rest is heuvelachtig en eindigt met een zware klim. Een mooie uitdaging!

Afgelopen maanden ben ik druk geweest met trainen, van interval naar lange duurlopen. Nu mijn vader en mijn schoonmoeder zich ook hebben opgegeven voor de 15 voel ik toch wel spanning komen! Want ik wil de 15 km uitlopen maar het liefst ook binnen een bepaalde tijd, ik moet zeggen dat ik de lat aardig hoog leg voor deze loop maar goed het motiveert me zeker!

Helaas zijn er ook altijd minder goede trainings weken, zoals afgelopen week. Verhuizen, klussen, weinig rust en toch rennen is niet heel goed voor je lichaam. Gelukkig kan ik aankomende week veel trainen, week erna rust nemen en dan knallen!

Tot over 2 weken posbankloop, ik heb er zin in!

 

   

Advertenties

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s