29 maart 5km – Rondje Nederland 

Hoi lezers! Vandaag, ja tijdens deze IMG_4415
regenachtige dag had ik samen met Laura en Judith een hardloopwedstrijd.  Rondje Nederland @ Openluchtmuseum in Arnhem. Het rondje is verhard en onverhard. Op dit moment train ik voor de Marikenloop 10 km in Nijmegen op 17 mei, dit was een mooie afstand om te kijken hoe het gaat.

Nou ik ben dik tevreden! 9e van de 109 vrouwen op de 5 km en mijn tijd was 24.22 minuten. Doel was onder de 25, dat is in iedergeval gelukt. Het waren wel 24 pittige minuten met veel modder en smalle paadjes. Gelukkig waren er wel supporters bij waaronder mijn vader. Typisch wat vaders zeggen:‘He Eef, moeten maar is kijken hoe je sneller kan’. Zie ik daar een persoonlijke coach?? Kom maar op, ik ben er klaar voor!

Hoe was jou zondag?

Liefs -x-

Advertentie

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: